Contact

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam: SB Horsemanship in samenwerking met Equilis
Zaakvoerder: Sylvie Broos
E-mail: sylvie@sbhorsemanship.be
GSM: 0032 486 180 666
Locatie: Bankstraat 29, 9120 Haasdonk (BE)
BTW nr: BE 0841.721.557

Algemene voorwaarden

Bij het boeken van diensten en/of deelnemen aan activiteiten georganiseerd door SB Horsemanship, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kan je hier nalezen.

Privacyverklaring

SB Horsemanship neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. De privacyverklaring kan je hier nalezen.

Disclaimer

SB Horsemanship besteedt uiterste zorg bij de samenstelling van deze website. De gebruiker van is verantwoordelijk voor keuzes die hij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. De gebruiker kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. SB Horsemanship aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid voor de gevolgen van gebruik van informatie van deze website.

Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden. De inhoud van deze website, waaronder onder meer begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn beschermd door het auteursrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SB Horsemanship.